någoting som rör mig så djupt // Text taken av nilabukar.blogg.se

är det dags att jag skriver om någoting viktigt!

Det tog några dagar för mig att komma på vad jag skulle skriva om och det var mellan barnmisshandel och mycket mer.
Barnmisshandel fick det bli. Det är ett problem som ingen har verkligen tagit grepp om. Så jag tänkte att jag kunde skriva vad jag tycker om det. Många barn runt om vi världen blir slagna för att de har gjort någoting fel eller någoting annat. Jag ser detta som ett stort problem. Många ägnar sig till mode och någoting annat, det kanske har eller jo det har förekommit att det har pratat om det i TV.
Jag tittade på ett välgörenhets program i tv4 och det hette Faddergalan.
Jag såg ett inslag där Amanda Jensen från Idol (2007) åkte ner till Ecuador och pratade med en kille som blev slagen av sin far för att sonen hade gjort någoting fel.
Minns inte så mycket från programmet. Men det är ju fruktansvärt att se hans ärr över hela kroppen och jag blev lite tårögd. Jag fick några små örfilar när jag var lite och det är ingeting jag döljer för mina föräldrar gjorde det så jag inte gör om det. Jag tänker hur det skulle vara om JAG var i killens fotspår och ta emot all stryk hans far ger honom.
Hans far slog honom med bälte och några till. När det kommer till att småbarn blir slagna till döds är ju sjukt*.
Läste en notis i aftonbladet för några månader sedan att en kvinna i USA la sin dotter i mikrovågsugen och barnet dog.
Vad är meningen med att skaffa barn då??
Det finns gifta par någonstans i världen som inte kan få barn men vill adoptera ett och vad gör man då ? Jo en sjuk kvinna lägger sitt barn i mikron?! 
Jag tycker att det är en j'vla dåligt att göra det. Barnet är ditt allt, den har legat i din livemoder i 9månader och tacken är att döda det?!!
Det jag vill komma till är att jag är emot barnmisshandel och det är något som kommer att följa mig. Jag kommer snacka om det tills, ja? Gud vet när.
Och lilla Madeline från UK som blev kidnappad från hennes föräldrar när de var i Portugal? Hur kan man göra någoting sånt? Barn är de sötaste och är en gåva från Gud.
Jag vill inte skriva en bok men det är en kort fakta som jag har skrivit själv och hoppas att du som läser detta förstår hur dessa barn får gå igenom. De ska känna samma kärlek som jag och du får av våra föräldrar.

Va tycker du om mishandel? :O

Skolaa<3

Idag va jag ii skolan sen hem rasta hunden, lagade mat och nu sitter vid datan.. tråååk dag förutom när jag var ii skolan :) Nilabukar.blogg.se gör min dag bäääst<3 kurdiiiah.blogg.se gör mig sääär <3 såå jag har de alltif skoj ii skolan. Ska i allafall dra och träffa rahim & hazal sen gå till norgården om en stund skojsan:P Ha D göttans<3



                                                       
                                                     skola

Me&MyBitchHoe<333

hahah jag oo helin ii skolan ;;)

Haiillliiiin min syskon bråååk haha hur mår du?:P
this girl is my own bitch my lover ("best friens") no one whould fuck it understand!
Looveyou (L) My fucking own bitchhoe<33
Vill nii dejta henne kurdiiiah.blogg.se (L) ha d göttans folk & my bitch hoe ;) LOVE YOU<3(L)  (Only friends) haha<3

ehm??

Den människan som skrev anonymt i komentar efter mitt nr får ge mig sin msn eller bdb för jag kan annars inte svara! :)


hejjssssaaan ;) (L)

Det var skiiiit länge sen jag skrev ska försöka skriva lite mer men ee helt fucking upptagen med skolla oo kompisarr oo massa skit, men Ahop livet är kort & då ska man göra roliga saker inte skriva ii en blogg haha ha d bra allihopa <33333333

hejjssssaaan ;) (L)

Det var skiiiit länge sen jag skrev ska försöka skriva lite mer men ee helt fucking upptagen med skolla oo kompisarr oo massa skit, men Ahop livet är kort & då ska man göra roliga saker inte skriva ii en blogg haha ha d bra allihopa <33333333

RIKTIGT cpiga människor

Den FÖRSTA :

Helin, min bitch hoe jävla fucking bitch skriver ite om mig i hennes blogg bara om alla andra jävla fuckffuckface!!

Dom andra finns inte om man inte räknar med mig hahahaha


RSS 2.0