Tråkigt..

Hejsan!

Har skit tråkigt.. Har inte gjort något specielt idag vaknade 06:30, fixade mig, åkte och träffade rebecca sen efter det åkte vi till sahgrenska sjukhus för att jag skulle kolla min Hörsel:)
Hade perfect hörsel som tur va haha Nä men sen åkte jag och rebecca till mc donalds, åt frukost sen hem till mig :) Så klart när vi ommer till mig lägger rebecca sig o hon somnar.. Hade ass tråkigt satt och kollade på oprah Skíiiit dålig program, men aa nu ska jag sluta oo utråka världen ska dra mig ut nu hejsvej :)


Den här bilden bjurder jag på ;)

                      
Jessy matador - Allez, Ola, Ole

Studentbilderna!

Här kommer äntligen bilderna, men de är inte många jag lägger upp kanske senare läggs de upp fler :)



Syrran när hon var liten..


Suddigt men aa syrrans utspringning :D


Syrran :)


Emelie me blond där bak, Min faster (hon som blundar), Min moster och min syster :)


Familjen :) & ja.. jag ser ut som en våldtäksman :S


Davids mamma,Syster Madde,Systers Pojkvän David, Kussin Fatima, Mamma kristina & Moster Stella :)

              
Turkiets Eurovision låt, Grym! ;)

Riktig skörn låt ;)

Madcon - Glow


jordgubbar..

Hejsan!:)
Idag har det faktist varit ganska kul förutom att jag fick vakna hur tidigt som helst för att jobba (sälja jordgubbar)..
Fyfan va mycket jordgub´bar jag har ätit idag ahah ganska kul ändå det kom två st personer som skulle köpa jordgubbar. Killen gick ut från bilen för att köpa då så ser jag o rebecca att hans tjej petar i näsan.. Inte petar GRÄVER!!!! Med både pekfingret och lillfingret :S Nä men sen har jag inte gjort något specielt.
Grattis till tyskland som då vann eurovision song contest :) Aa nu ska jag o rebecca iallafall sova godnatt! :) P.S har inte min kamera så har inte kunnat lägga ut bilderna från studenterna jag varit på men dom kommer snart :)


...

                                                    Hejsan!


Har inte kunnat skriva igår på hela dagen var upptagen. Först upp fixa sig snabbt, åka till maddes utspringning efter det stack jag hem, duschade, bytte kläder och sen till lokalen :) Där fixade vi hela lokalen sen kom gästerna och vi hade skojit :)

Idag då har min kussin Alexsandro sin student så de blir utspringning om ungefär en timma sen blir de hem o fixa sig duscha och gå till lokalen vara där hem och sova! Så aa är upptagen hela dagen men skit glad för jag är ledig i morgon med och sedan på måndag :D Aja bilder från studenterna kommer nog lite senare idag eller i morgon :)
Hejdå! :)


Ajjjjjjj..

Hejsan!

Idag har det varit en ganska bra dag. Började skolan klockan 12.50 slutade 16.10 riktigt skönt!
Sen var jag ute med michel, stack och fixade lokalen som min syster ska ha sin student grejs i sen så gick jag hem till mina kussiner med rebecca :) Såklart ska något hända.. vi gick till mina kussiner hundar som är i ett rum vid garaget, vi sitter o klappar hundvalpar och när jag ska ut skulle jag stänga garagdörren så klart så klämmer jag mig o min finger är heelt lila och det gör j*vligt ont fyfan hoppas jag i allafall kan sova nu.. Godnatt allesamans :)

jao
En bild när jag någon gång var hemma hos filipa :)


Skörn dag..

                                                                         sho :)

Idag har jag inte gjort specielt mycket, vaknade runt elva tiden var ledig från skolan.. Bad rebecca komma hem till mig. sen så följde hon med mig när jag skulle klippa mig sen så gick vi hem till mig tog det lugnt, rebecca stack jag var hemma tog de lugnt :) Efter det gick jag ut med filipa, sandra och michel vi tog de lugnt och hade det helt roligt :) Filipa stack hem eftersom sandra "försökte" klättra upp på en balkong så kom det en tant som kände dom som hade den balkongen.. Kvinnan ba " va gör dudär?" sandra: "jag tog bort spindelnät" HAHAH sjukt sen så visade michel mig o sandra en rolig dans som vi dansade till :D
Efter det gick jag hem hjälpte mamma att baka eftersom vi ska ha typ en "fest" på onsdag eftersom min syster tar studenten :) Nu ska jag iallafall ta de lugnt o vila så ni får ha de så bra!! ;)


Bilder från idag och igår :)

Här är några bilder från igår (biskopsgårdensdag) & bilder från idag när vi satt vid sannegård och sola :)


Hazal med sina kurdiskadanskläder och dejan :)


Nil, Hazal & Helin på biskopsgårdensdag:)


Meltem med sina turkiskadanskläder i biskopsgårdensdag :)


Abresha & hazal i sannegården :)


Jag i sannegården :)

Efter jag varit i sannegården och solat gick jag hem duscha, fixade mig och sen åkte till bio med rebecca vi kolal de på terror on elm street skit bra film:) Sen gick jag och rebecca till mc donald och åt lite sen stack vi till backaplan satt där och pratade sen gick jag hem och nu skriver jag detta :)
Seeya ;)


Bilder från förrigår :)


Jag, filipa och sandra när vi sitter i en tunnel:)


Här sitter vi uppe på tunnel grejen o spelar lyckliga :)


Emo :)


Fjortis :)


Jag & michel inte beredda filipa o sanra spela sura :D


Peace ;)


<--Sandra         Filipa        Jag-->           


Skit rolig dag :)

Hejsan!

Idag har jag haft en ganska så bra dag, ingen skola!! haha
Nä men jag filipa och dejan gick till sandras skola var där en liten stund sen gick vi med filipa hon skulle äta sushi :S haha riktigt varmt var det tills det börja regna.. Efter det gick jag hem hade tråkade och lekte med min nya mobil :D Efter de ville sandra att jag skulle komma hem till henne för att hon o filipa gjorde något roligt?!
Då när jag kommer ditt berättar dom att dom var inne på chattroulett och skojade/löjlade sig genom att prata med killar hahah skit skoj endå.. Efter det klädde dom ut mig till en tjej, efter de klädde filipa ut sig som en arab och skojade lite sen till en tönt o massa och nu sitter jag här och tråkar :D

Någon frågade vilken/vilka blogg jag brukar läsa!
Jag läser sällan bloggar men sandraneves.blogg.se och anagina.blogg.se är nog dom jag gillar mest:)

Aja men ha d gött!!


Chil dag :)

Nämen tjenare!

                                               Ah idag har det inte varit en riktig skoladag..
Nä men det var Esters mässa, skit skoj man fick gå runt och smaka på t.ex tårta,bullar,bröd,godis och mycket mer. Och så gick man poängpromenad lite tråkigare frågorna handlar ju såklart bara om mat hahaha nä men sen efter det gick jag och min kompis andreas och kollade på boliviansk dans eller något liknande så träffa man filipa  halv tolv ungefär gick jag hem & direkt gick in i duschen asså riktigt kvavt idag :O
Aa iallafall idag ska jag ut med michel, sandra, Filipa och kanske dejan vem vet :D Dom ska röka vattenpipa tror jag.. har aldrig gillat det specielt men aja nu ska jag titta på tv hoppas alla får en bra varm dag :)

                                  
Jag efter jag kom hem från skolan :)


pic ;)

Några bilder från min mobil :)



Gubben som jag pratade om i inlägget innan..

En död grävling som jag såg ute :D
En bild på en grävling som jag och min mamma hittade när vi promenerade:)


Suddig bild men på bilden är de filipa och sandra :)


Bild på Nakije när vi åkte båt :)


Bild på mig som blev tagen igår :)


Tackar gud om jag får en enda normal dag!!

Asså seriöst tackar verkligen gud om jag får en normal dag!

Först går jag ut helt chill men några kompisar, alla portugiser förutom en tjej som är svensk..
Vi sitter ute på filipas gård tar de helt lugnt och har skit skoj men såklart så kommer det en efterblive gubbe ockej i början var han rolig till han börja ta på mig men han slutade när jag lyfte handen mot honom..
Men han var rolig också, han trodde michel var från tukmenistan fast han är portugis haha sen så kommer min kompis Hazal han blev skit skraj och trodde jag hade hämtat backup, sen så trodde han att hon var min mamma från ingenstans så de va lite skoj ändå men shit har nog hört över 50historier som gubben berätta!
Det roligaste med detta var att gubben kunde svenska men han prata inte göteborska, elelr om de va svenksa han pratade hade jag ingen aning för man förstog ingenting av det han så så himla kul vi liksom ba va? va? HA?

Men iallafalla har min övriga dag varit bra innan allt detta crap hände var jag i skolan gick hem till rebecca vi lagade mat satt i hennes trädgård spelade kort , lyssade på musik och hade det skit chill :) J*vlar vilker varm dag det var idag skit skörnt hoppas detta kommer mer sånna här varma dagar här i lilla kalla sverige :)
Hajdoo<3


Mobiljävel!!!

Sho alla :)

 Förra veckan 9/5-10 bestälde jag hem en telefon från the phone house stör mig
så mycket för den har inte kommit än och jag hatar mobilen som jag har nu riktig jobbig toutch..
Vanliga fall brukar jag alltid åka till affären och köpa mobilen jag vill ha, iaf min mamma ringde ditt idag och frågade när den skulle komma så klart fanns den inte i lagret när jag bestälde så dom var tvungna att beställa hem och massa skit.. Dom sa iaf att jag skulle få min mobil denna veckan hoppas!!!


Ha en underbar måndag:)


Trött..

Igår riktig rolig natt tills sandra (sandraneves.blogg.se) deckade hahah :D Fick bära henne nästan hela vägen hem :D

Nä men själva festen var skit rolig massa dans, musik o alckohol :D Nu sitter sandra hemma och klagar på hennes huvudvärk o hit och ditt HAHA hoppas du lärde dej en läxa nu!! Nä men efter vi följde henne hem gick filipa hem och jag ut med några kompisar o chilla haha

Jag innan festen :)

RSS 2.0